14.01.2018

Nova izdanja u prodaji: Dylan Dog 31

Slika

Nakon što je 2017. godina bila uistinu katastrofalna što se broja objavljenih redovnih knjiga Dylana Doga tiče, ova će biti potpuno drukčija i u njoj ćemo dati sve od sebe kako bismo nadoknadili sve što je zbog objektivnih razloga preskočeno u prošloj.

Stoga, predzadnja knjiga u ovoj našoj novoj turi bit će Dylan Dog 31, a ovo je popis priča i autora koji vas čekaju unutra:

Preobražaj” - Claudio Chiaverotti / Giuseppe Montanari & Ernesto Grassani
Mozaik užasa” - Claudio Chiaverotti / Corrado Roi
Prikaze” - Claudio Chiaverotti / Giovanni Freghieri

Izvorno, ove epizode u Italiji su objavljene između travnja i lipnja 1994. godine (originalni brojevi 91-93), a u njima vas nestrpljivo očekuju Rebecca Stanford, Maude Randall, Bloodsbury i - Zorex!

Od ove knjige, nakon sjajnih 30 naslovnica koje je nacrtao za nas te na račun kojih je i dobio čast da isto to odradi i za 50 koprodukcijskih brojeva SBE-a i Repubblice, naš dragi prijatelj Bruno Brindisi zbog svojih novih privatnih obaveza neće više biti u mogućnosti crtati naslovnice za naša izdanja te će to od ovoga broja preuzeti još jedan fenomenalni autor i naš dragi prijatelj - Pasquale Del Vecchio! O njegovom radu i kvaliteti bespredmetno je uopće trošiti riječi, a mi smo uvjereni da će i on, baš kao i Bruno Brindisi te Darko Perović, nakon rada na našim izdanjima preuzeti i crtanje naslovnica nekog serijala i u matičnom SBE-u.

Inače, sam zastoj u našoj produkciji Dylana Doga je i nastao zbog toga što je Pasquale bio zauzet sve do rujna prošle godine jako bitnim maxijem Texa Willera, a budući da smo mi željeli baš njega jedina opcija je bila strpljivo pričekati dolazak jeseni tijekom koje je on vrijedno krenuo s crtanjem naslovnica za našega Dylana...

Na kraju još samo podatak da će Dylan Dog 31 koštati regularnih 175 kn, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kuna.