30.03.2017

Nova izdanja u prodaji: NATHAN NEVER GODINA NULTA 1

Slika

Sljedeću turu privodimo kraju jednom malom premijerom, a ovog puta riječ je o novom, prvom miniserijalu Nathana Nevera pod nazivom Godina nulta koji je u Italiji objavljen u šest nastavaka u razdoblju od svibnja do studenog 2016. godine.

Scenaristički sve priče potpisao je Bepi Vigna, član izvorne Bande sa Sardinije, a crtež je djelo genijalnog Roberta De Angelisa

Za sve vas stare ljubitelje Nathana Nevera koji se pitate o čemu je ovdje zapravo riječ, odgovor je prokleto komplicirano jednostavan. Da, upravo tako: prokleto komplicirano jednostavan! Naime, imat ćete priliku ponovno se susresti sa svim temeljnim događajima koji su obilježili Nathanov život, ali oni će biti prikazani u jednome sasvim novom i u nekim slučajevima iznimno uznemirujućem svjetlu. Bit će to svojevrsni “povratak u budućnost”, ali nekim drugim putom... Putom koji nosi brojna iznenađenja... I pripremite se na to da bi brojne stvari koje ste dosad znali o Nathanu Neveru mogle biti... lažne!

S druge strane, oni koji će se putem ovog miniserijala po prvi put susresti s NN-om - nema brige: ovdje se kreće od samog početka, ne izostavljajući pritom ama baš ništa, ali ipak nije riječ o uobičajenom, klasičnom “rebootu”, nego o jednome ipak malo blažem preispitivanju čija će cjelovita slika biti jasna tek na kraju.

Inače, riječ je o našemu klasičnom 3-u-1 izdanju (naklada je 300 primjeraka), a tri cjelovite epizode koje vas čekaju unutra su:

Mračni dani” (Bepi Vigna / Roberto De Angelis)
Početak noći” (Bepi Vigna / Roberto De Angelis)
Pravi kraj Neda Macea” (Bepi Vigna / Roberto De Angelis)

Na kraju još samo informacija da će regularna cijena NN GN 1 biti 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca izdanje ćete moći kupiti za promotivnih 140 kuna.